⚽️16 pont, 11. hely – Az őszi idényben 13 meccset játszottunk. A mérleg: 4 győzelem, 4 döntetlen, 5 vereség. 16 pontunkkal a 15 csapatos bajnokság 11. helyén állunk jelenleg.


⚽️ Iksz-faktor – Mi játszottuk a legtöbb döntetlent a mezőnyben, háromszor is csupán két csapat ikszelt.


⚽️ Sas-faktor – A pontjaink több mint kétharmadát (68,7%), a góljaink több mint háromnegyedét (76,4%) hazai pályán szereztük.


⚽️ Fent és lent – A legnagyobb különbségű győzelmeinket a Kétpó (5-1) és a Kun Madaras (4-0) ellen arattuk (egyaránt idehaza), míg a két legsúlyosabb vereséget Berekfürdőn (4-0), illetve Kőteleken (5-0) szenvedtük el.


⚽️ Gól, gól, gól – Összesen 17 sasi gólnak örülhettünk az ősz folyamán (1,31 gól/meccs), míg ellenfeleink 23-szor vették be a kapunkat (1,77 gól/meccs). Előbbi sajnos a harmadik legkevesebb találat a ligában, utóbbi viszont a hetedik legjobb mutató. 11 játékosunk volt eredményes, Árvai Robi négyszer is, ezzel ő vezeti a házi góllövőlistát.


⚽️ Veretlenségi szériák – Sem az idény első három mérkőzésén (5 pont), sem az utolsó három meccsen nem találtunk legyőzőre (7 pont). Tavasszal jó lenne folytatni ezt a sorozatot.


Hajrá, Sas!