Hogyan értékeled a csapat őszi teljesítményét?

ND: Sokkal több van bennünk, mint ami a tabellán látszik. Ha elég koncentráltak vagyunk, képesek vagyunk bárkit megszorongatni, de sajnos esélyesként voltak rövidzárlatok, amikor nem várt vereségek csúsztak be. Ezen javítanunk kell.

Mi volt az elvárásod magaddal szemben? Hogy érzed, sikerült ennek megfelelned?

ND: Mindenképp stabil tagja szerettem volna/szeretnék lenni a csapatnak, bízom benne, hogy ez sikerül is. Az a célom, hogy minden meccsen kiegyensúlyozott legyek, jó formát nyújtsak, és ott segítsem a csapatot, ahol éppen szükség van rám.

Melyik mérkőzésre emlékszel vissza a legszívesebben? Miért?

ND: Számomra talán a Kétpó elleni meccsünk a „legkedvesebb” (5-1). Nagyon jó érzés volt többgólos győzelemmel, hazai közönség előtt már-már „gálázni”. Több ilyen meccsre van szükség, ami a szurkolóknak és nekünk is nagy élmény.

Melyik mérkőzést felejtenéd el mindörökre?

ND: A Kőtelek elleni meccsünket sorolnám ide (5-0). Semmi nem úgy alakult, ahogy elterveztük, nagyarányú vereséget szenvedtünk, személy szerint piros lapot is kaptam. Azt hiszem, ezek felejthető emlékek.

A bajnoki rajt ugyan még odébb van, de mit vársz a tavaszi szezontól?

ND: Mindenképp több győzelmet, mint ősszel. Élesebbnek kell lennünk, behúzni azokat a meccseket is, ahol apró különbségek döntenek, és akkor a tabellán is előrébb fogunk végezni.

Szerinted mik a csapat erősségei, és miben kell még tovább fejlődni?

ND: Véleményem szerint védekezésben egész jók vagyunk, legalábbis a kapott gólok ezt mutatják. Támadásban kell fejlődnünk. Ugyan a helyzeteink megvannak, de nem használjuk ki őket, nagyon kevés gólt rúgunk. Tavaszra próbálunk ezen javítani.