Hogyan értékeled a csapat őszi teljesítményét?

KL: Az általam előzetesen vártnál több pontot sikerült szereznünk. Örömmel töltött el, hogy már a bajnokság elején, újoncként is fel tudtuk venni a harcot a többi csapattal. Jó irányba haladunk.

Mi volt az elvárásod magaddal szemben? Hogy érzed, sikerült ennek megfelelned?

KL: Az őszi szezon kezdetéig az erőnlétemet és a gyorsaságomat szerettem volna fejleszteni. Úgy érzem, ezt a két célt sikerült is elérnem, így van egy jó erős alapom, amire tudok építeni tavasszal is.

Melyik mérkőzésre emlékszel vissza a legszívesebben? Miért?

KL: Nem igazán tudnék csak egy mérkőzést kiemelni, mert több ilyen is van. Ide sorolnám például a Jászjákóhalma elleni hazai döntetlent (1-1) és a Bánhalma elleni idegenbeli ikszet (1-1) is. Bravúrpontok voltak ezek nekünk, mivel nem mi voltunk az esélyesek, mégis jó eredményt értünk el olyan csapatok ellen, amelyek a bajnokság végén biztosan a top 5-ben végeznek.

Melyik mérkőzést felejtenéd el mindörökre?

KL: A Zagyvarékas elleni idegenbeli meccset (3-0), mert úgy gondolom, hogy esélyesek voltunk a győzelemre. Mindenki kipihenten és felkészülten érkezett, sok szurkolónk tartott velünk, ennek ellenére „csúnya” vereséget szenvedtünk, amit igazából senki sem tudott hova tenni.

A bajnoki rajt ugyan még odébb van, de mit vársz a tavaszi szezontól?

KL: Jó lenne minél több pontot szerezni és egyértelműen jobb helyezést elérni. Szeretném, hogy továbbra is megmaradjon az ősz végi lendület és a csapaton belüli összetartás. Ha mindez meglesz a jövőben is, úgy érzem, nem lehet gond.

Szerinted mik a csapat erősségei, és miben kell még tovább fejlődni?

KL: A szezon elejétől kezdve úgy érzem, hogy a védelmünk remekül összeállt. Mindenképp a helyzetkihasználáson és a pontosságon kellene javítanunk, és fontos lenne a jól végigvitt támadásokat minél többször gyönyörű gólokkal befejezni.