Hogyan értékeled a csapat őszi teljesítményét?

HSZ: A csapat 2020-ban alakult, fél év van a háta mögött. Ebből kiindulva egy jó szezont zártunk. Voltak könnyebb meccsek, voltak nehezebbek, de ezekből tapasztalatokat szerezve, meccsről meccsre csapattá kovácsolódtunk, és egy jó tavaszi szezon elé nézhetünk.

Mi volt az elvárásod magaddal szemben? Hogy érzed, sikerült ennek megfelelned?

HSZ: Konkrét elvárásom nem volt. Mivel már négy-öt éve nem fociztam versenyszerűen, így elsősorban az erőnlétemet kellett visszaszereznem. Úgy gondolom, ez sikerült, ezért a tavaszi szezonban már lesznek, sőt vannak is elvárásaim magammal szemben. A bajnokság elején megkaptam az edzőimtől a bizalmat, és kineveztek csapatkapitánynak. Nem szeretném, hogy ez a bizalom tavasszal elvesszen, ezért minden meccsen megpróbálom a legjobbat nyújtani.

Melyik mérkőzésre emlékszel vissza a legszívesebben? Miért?

HSZ: Konkrétan nem emelnék ki egy meccset sem, de a lelkes sasi szurkolótábor előtt lejátszott hazai meccseink szerintem minden játékosnak jókora pluszt adtak.

Melyik mérkőzést felejtenéd el mindörökre?

HSZ: A Zagyvarékas elleni idegenbeli mérkőzést, amin 3-0-s vereséget szenvedtünk. Egy nyerhető meccsen nagyon könnyedén elbánt velünk a hazai csapat. A saját egyéni teljesítményem is kritikán aluli volt, hiszen egy büntetőt is kihagytam.

A bajnoki rajt ugyan még odébb van, de mit vársz a tavaszi szezontól?

HSZ: Az őszi hibáinkból tanulva egy sokkal jobb tavaszi szezonra számíthatunk, mindenképpen több győzelmet remélek.

Szerinted mik a csapat erősségei, és miben kell még tovább fejlődni?

HSZ: Szerintem az erősségünk az, hogy a nehéz meccseken, erős ellenfél ellen is tudunk csapatként működni, és szívvel-lélekkel küzdünk a győzelemért. A védekezésünk alapvetően rendben van, az előre való játékban viszont még fejlődnünk kell.