Hogyan értékeled a csapat őszi teljesítményét?

ÁR: Véleményem szerint újonc csapatként elég jól teljesítettünk, bár a mérkőzéseinket tekintve előkelőbb helyen is állhatnánk a tabellán. Úgy gondolom, hogy túl sok pontot ajándékoztunk az ellenfeleinknek, aminek az ára sajnos a jelenlegi helyezésünk lett.

Mi volt az elvárásod magaddal szemben? Hogy érzed, sikerült ennek megfelelned?

ÁR: Nem érzem úgy, hogy meg tudtam volna felelni, mivel a teljesítményem elég ingadozó volt a szezon első felében, ami a többéves kihagyásnak is köszönhető. Az utolsó meccseken ugyan már elég jól ment a játék, és lendületesebben tudtam játszani, de még mindig többet érzek magamban.

Melyik mérkőzésre emlékszel vissza a legszívesebben? Miért?

ÁR: A Szolnok Fanatic elleni hazai idénynyitóra. Emlékszem, hogy mennyire izgatott és feszült volt mindenki előtte. Nekünk csak a győzelem volt elfogadható eredmény, és szerencsére úgy is lett. Egyetlen gólunk három pontot ért végül. Persze ezért is nagy köszönet a szurkolóknak, mert nagyon sokan kilátogattak a mérkőzésre, és végig biztattak minket.

Melyik mérkőzést felejtenéd el mindörökre?

ÁR: A Zagyvarékas elleni idegenbeli meccset. Úgy gondolom, hogy elbíztuk magunkat a mérkőzés előtt. A pályán nem igazán sikerült felvenni a ritmust az előzetesen gyengébbnek gondolt ellenféllel szemben, aminek az lett az eredménye, hogy három gólt kaptunk, és nulla ponttal térhettünk haza.

A bajnoki rajt ugyan még odébb van, de mit vársz a tavaszi szezontól?

ÁR: Még több pontot és rúgott gólt. Remélem, minél több meccset sikerül megnyerni, és a mostaninál előkelőbb helyezést tudunk kiharcolni magunknak a tabellán.

Szerinted mik a csapat erősségei, és miben kell még tovább fejlődni?

ÁR: Remekül játszunk kis területen, és összességében jól is védekezünk. A támadójátékunk mellett azonban nehéz elmenni szó nélkül. A helyzetkihasználáson még mindig sokat kell dolgoznunk, illetve a kapura lövéseink számát is gyarapítani kell, ebből adódóan jóval több gólt kell szereznünk.